Vad ser jag fram emot 2017

Logotyperna för varje restaurang är kärleksfullt lånade från restaurangernas Facebook-sidor.

Liksom förra året så gör även jag en lista på matsaker (och lite annat) som jag ser fram emot 2017:

+ JKPG Matguide
Japp, jag har varit lite frånvarande här. Det har varit lite mycket annat men nu känns det som det börjar stabilisera sig och jag längtar verkligen efter att köra på hårt igen med JKPG Matguide.

Har du tips på vad vi ska skriva om? Eller är du intresserad av att börja skriva för oss (speciellt om du är 40+), maila hej@jkpgmatguide.se.

I riktig matväg så är det så mycket jag inte hunnit testa, samtidigt så är jag lite besviken. Det är för mycket lika. Är det inte hamburgerbar eller Tapas så är det Sushi som öppnas.
Kom igen nu Jönköping, lite mer variation klarar vi väl av.

Men vad är jag då sugen på att testa:

+ Dirty Dick’s
Här har jag faktiskt varit, fast bara på en snabb lunch. Och jag blev positivt överraskad. Maten på lunchen var supergod. Lockade mig och jag måste testa en kväll här snart.

+ Zócalo
Ett mexikanskinspirerat ställe som enligt rykten ska öppna på A6, ihop med ett gäng andra. Ska bli intressant att se om A6 kan få sig ett lyft.

+ Wrapped
Det är ju inte direkt nytt, men har inte haft möjlighet att testa än. Ska bli kul och känns som ett perfekt ställe för mat i fart.

+ Idlewild
Jag gillar öl. Så att jag inte varit på det nya ölcaféet är skam. Är riktigt nyfiken.

Som alla de tidigare åren saknar jag fortfarande någon som vågar satsa på nyttig mat, för oss som är petiga med kosten. Som vågar skriva ut vad det är i maten och näringsberäkna den. På macronivå. Det skulle hjälpa Beach 2017 😉

Lämna ett svar