Matsaker jag ser fram emot under 2017

Logotyperna för varje restaurang är kärleksfullt lånade från restaurangernas Facebook-sidor.

Förra året gjorde jag den här listan inför 2016, så jag tänkte varför inte göra en för 2017?
Det här ser jag fram emot i matväg:

+ Bob.
Nu verkar det bara vara alkoholtillståndet som saknas innan Bob. öppnar på Tändsticksområdet. OM jag är taggad på det här!

+ Idlewild
Under 2016 blev det inget besök på ölkaféet Idlewild, men nästa år SKA jag dit.

+ Dirty Dick’s
I höstas öppnade Dirty Dick’s i Lingons och Micocinas tidigare lokaler. Och jag är riktigt nyfiken på att besöka den här restaurangen – mina förväntningar handlar om god mat, trevlig stämning och en riktig upplevelse.

+ Izakaya Moshi
Klassiska Johans kafé har gått i graven och under 2017 ska Izakaya Moshi öppna i samma lokaler. Izakaya Moshi är en japansk pub med rötter i Växjö och som nog kommer fylla ett tomrum i Jönköpings restaurangutbud –
i alla fall om man får tro deras hemsida. Spännande!

+ Vox
Jag har hört så mycket bra om Vox kvällsmeny och under 2017 MÅSTE jag pallra mig dit.

+ Grand Hotel
Hotellet vid Hovrättstorget erbjuder Afternoon Tea och det är något som jag verkligen vill testa. Kan det vara mysigt och trevligt i Jönköping? Har Grand Hotel lyckats skapa den där känslan som finns i London?
Det återstår att se.

+ JKPG Matguide
Att driva och föra JKPG Matguide framåt är självklart något som jag ser väldigt mycket fram emot. Har du tankar om hur vi kan förbättras, maila hej@jkpgmatguide.se.

Lämna ett svar