Sushihjältar på Kungsängen – eller?

augusti, 2018

Som tipsades om här tidigare i år har det öppnat ett nytt Sushi-ställe. Sushi Heroes, som ligger i det nybyggda området på Kungsängen. Kul med nytt så det var jag givetvis tvungen att testa.

Får villigt erkänna att jag inte är någon expert på sushi. Jag gillar det och äter det då och då, men kan egentligen inte så mycket om kulturen bakom.
Så ta detta som en vanlig människas observationer.

När jag var där hade de precis öppnat och de hade inte fått upp skyltar utanför än, så jag hade lite problem att hitta dit, men till slut så kom jag in i restaurangen. Egentligen är det ganska lätt att hitta, mest jag som är virrig.

Jag valde denna dagen en lunch att ta med. Beställde det och eftersom man gillar mat, två bitar extra. De extra bitarna valde jag grillad lax för att testa.

Lokalen kändes fräsch, annat vore ju konstigt med tanke på att det är helt nybyggt. Blev väldigt bra bemött av personalen, som gärna småpratade lite medan de gjorde i ordning min mat.

Nåväl, allt flöt på och jag kom sedermera dit jag skulle äta.
Allt i take away var upplagt som du kan förvänta dig, kändes fräscht.

Och maten då? Sushin tyckte jag var bra. Kändes väl ”tillredd” och färsk. Stack väl inte ut som det bästa jag smakat i sushiväg, men bra. En bra lunch-sushi helt enkelt. Dock var den grillande laxen inget som gav nåt extra för mig. Inte dålig, men heller inte spännande.

Stället:

Lokalen var nybyggd och fräsch, dock var jag där strax efter de slagit upp portarna och allt var väl inte riktigt på plats.

Service:

Eftersom jag inte åt på plats, så kan jag bara bedöma min hämtningsupplevelse och där levererar personalen mer än förväntat. Riktigt trevliga och härligt småsnack.

Mat:

En bra vardagssushi helt enkelt.

Slutbetyg:

Ett bra ställe att hämta lunch på var det definitivt. Men inget jag upplevde som speciellt.
Dock flera grejer på menyn som verkade spännande att testa, så jag är lite i valet och kvalet om det är en 3:a eller 4:a.

Äsch, klart ett nytt ställe i ett område som är lite off ska få en fyra. Mest för det trevliga bemötandet.

    Skriv en kommentar

    * Copy This Password *

    * Type Or Paste Password Here *