Freddies ger sin syn på saken

Det händer faktiskt ganska ofta att restaurangägare eller andra hör av sig till oss efter en recension eller ett blogginlägg. För ett tag sedan (typ förra veckan) skrev jag ett inlägg om Freddies. Det där stället som skulle bli en sportbar vid Munksjön men som då presenterades som något mer åt bistro/kafé-hållet.

Men i alla fall.
Efter just det inlägget fick jag, eller vi, faktiskt ett mejl. Ett mejl signerat av Ken Strand, som är fastighetsrådgivare för just Freddies i Jönköping. Han ville utveckla det som stod i artikeln, från Jönköpings-Posten, och förklara lite mer om upplägget.

Och SJÄLVKLART är det här mejlet inte bara något som jag eller de andra i JKPG Matguide-gänget ska ta del av. Vi skriver ju för läsarna och Jönköpingsborna.

Så varsågoda, här kommer mejlet från Ken Strand – eller en del av det i alla fall:

”Fredrik Ljungbergs restaurang-/franchisekoncept ändrar namn till ”Freddies” i samband med öppning av verksamhetens etablering i Jönköping. Freddies har med stöd av Ken Strand på Epiphany Invest och Fredrik Hansson på Okidoki Arkitekter utvecklat ett nytt Designkoncept som hämtat sin inspiration och bygger på kvaliteter från en modern bistromiljö och en vardagsrumsmiljö.

”Freddies kommer fortsatt att bjuda på sportupplevelser. Samtidigt vill vi att Fredrik Ljungbergs vision om att skapa en miljö och en upplevelse för kvinnor och familjer ska komma till sin rätt. Ambitionen med Freddies är att det ska vara en lika trivsam upplevelse när kompisar eller föräldralediga vill ses över en fika, när tjejgänget vill ta ett glas champagne efter arbetet, som när kollegor vill ta en lunch eller när det är dags för familje- eller klubbmiddag, och då med eller utan sport. Freddies har fördelen att inte ha en lång historik med kopplingar till den traditionella Sportsbaren och vi väljer därför flexibla lösningar för både teknisk utrustning och bra lokalplanering. Det ger besökaren möjlighet att trivas i olika trygga zoner i våra bistro- och vardagsrumsmiljöer. Vi hoppas upplevelsen ska kännas mer modernt, lätt, varm och ljus.” Säger rådgivaren Ken Strand.””

Ni får tolka det hur ni vill, men det är framför allt en sak som jag hänger upp mig på… Men mer om det när Freddies har öppnat…

Lämna ett svar