Jag fick mina fiskar varma…

Körde lite lunch ute på stan häromdagen med en kollega, och vi testade ett för mig nytt ställe.
Vi hamnade på Sushi Latino en enligt de själva sushibar som förenar traditionella österländska smaker med det bästa i det västerländska och latinamerikanska köket.

In går vi i en vad det ser ut som utifrån, en oansenlig liten lokal. Men inne är det fräscht, ljust och trevligt med härlig bakgrundsmusik. Skönt att slippa de traditionella drakarna, guldfiskarna och allt annat som tvunget ska vara på sushirestauranger. Restaurangdelen är ganska liten men upplevs inte som trång, snarare mysig.

Vi blir glatt välkomnade av personalen och från lunchmenyn väljer jag alternativet businesslunch.
Man beställer i baren, för att sedan sätta sig och så blev det bordsservering.

Här kommer den lilla twisten, det är en blandning mellan varma och kalla sushi, samt även små vårrullar och dumplings.

Jag är väl ingen van sushiätare, men jag gillar det och har testat andra sushiställen i stan. Men det här passar mig perfekt. Gott, fräscht och en bra mix av varmt och kallt. Lite mer än den vanliga sushilunchen alltså.

Sushi-latino

Prisnivå:
99 kronor för businessvarianten, vanlig 10 bitars kostar 80kr. Måltidsdricka, misosoppa, kaffe och kaka ingår.
Ett högst rimligt pris.

Stället:

Härligt fräscht.

Service:

Trevlig personal och bra lunchservice.

Mat:

Det här är bra mat. Allt känns fräsch och allt är gott.
Även ni som inte vågar sushi i vanliga fall, våga prova de varma. Mums.
I mitt tycke bäst i stan hittills.

Slutbetyg:

Det får en fyra, jag är supernöjd för att vara lunch. Kör all in på bordsservering och kanske en lite roligare dessert istället för torr kaka så är femman snart där.

Lämna ett svar