Valuta för pengarna på Rosegarden

Så här: Ibland är man väldigt hungrig.
Då är det bra att det finns restauranger att besöka som verkligen kan mätta. En lördag för några veckor sedan var jag dels rejält hungrig men också sugen på god mat från Asien.
Jag gjorde det enda rätta och styrde stegen mot Rosegarden vid Hovrättstorget.

Rosegarden är inte restaurangen att gå till om du söker lugn och ro, här är det fart och mycket folk. Men om du ändå vill sitta lite ensamt rekommenderar jag att ta ett bord i bardelen längst bort i högra hörnet.

Buffén, som är hjärtat av Rosegardens utbud, serveras både till lunch, helglunch och kvällstid. Jag tror att innehållet är lite olika, men oavsett tid kan jag garantera att det finns mycket mat.

Det som är bäst med den här buffén tycker jag är att allt är fräscht. Sushin smakar precis lika bra som om du är på sushirestaurang och det finns ofta en hel del olika typer av sushi, så trots att det här är en buffé kan du hitta en ny favorit. Utöver sushin serverar Rosegarden även asiatiska grytor, såser och friterade råvaror. Och allt är fräscht!

Smakerna är lätta och det blir aldrig för kladdigt runt de stora behållarna. Men det finns mer… På buffén finns även dumplings med både vegetarisk och kött som fyllning, samt en avdelning med sallad och nudlar där du enkelt skapar din egna nudelsallad.

Som ni förstår är det väldigt lätt att besöka Rosegarden med ett större gäng, oavsett om någon är sugen på sushi eller friterade räkor. Allt finns – som sagt!
Att det även serveras mjukglass med friterad banan till dessert är ytterligare ett plus…

Så avslutningsvis – är du riktigt hungrig och inte har något emot att mätta magen med en asiatisk buffé? Gå då till Rosegarden!

Prisnivå: 129 kr kostar helgbuffén. Då ingår buffé, dessert och kaffe eller te.

Stället:

Det är fräscht, stort och med ett försök att vara personlig. Helt okej.

Service:

Man märker inte direkt av servicen… Men den är väl okej?

Mat:

Mmmm…. Gott!

Slutbetyg:

En trea till ett mycket bra ställe! Men en buffé kan knappast få högre betyg än just en trea.

Lämna ett svar