En nykomling i JKPG Matguide-familjen!

Michelle Osein heter jag och är en nybliven 22-åring, bosatt i Jönköping sedan 2013. Flyttade till storstan från en liten by i Småland för studier och ett roligare liv.

Jag är född och uppvuxen i Baku, Azerbajdzjan och sedan barnsben har jag fått prova på och äta all sorters mat. Under de senaste fem åren har jag haft förmånen att resa runt i Europa och smaka på det goda som varje land har att erbjuda och utvecklat mina smaklökar.

Jag har jobbat inom branschen sedan 15 års åldern och en del av dessa år som ansvarig för olika restauranger. Flytten till Jönköping innebar studier och såhär tre år efter har jag en sjuksköterskeexamen och en hel del livserfarenhet i botten. Idag läser jag till Food & Beverage Manager på FEI Stockholm samtidigt som jag jobbar på sjukhuset.

För mig är mat och dryck något utöver det vanliga. Det finns inget som slår fantastiska kvällar i vänners sällskap där vi delar på en flaska vin och äter god mat. Jag må inte vara den bästa kocken, men jag vet exakt hur en god måltid ska komponeras och smaka.

Nu har jag fått chansen att göra det jag är bäst på, nämligen äta! Följ min resa genom Jönköpings växande restaurangliv!

So long!

Lämna ett svar