Honeycomb goes sushi

Bilden till vänster är kärleksfullt lånad av Honeycombs hemsida.

Och så blev det då klart att Honeycomb lämnar Atollen och Jönköping. Jag är inte förvånad, men tycker att det är väldigt tråkigt.

Honeycomb fick Jönköping att kännas som en något större stad, nästan som en storstad. Men att verksamheten inte har gått runt ekonomiskt är jag inte förvånad över. Frozen yoghurt med topping är ett bra koncept, men att inte kunna erbjuda något med vintertid håller inte.

Honeycomb hade nog kunnat klara sig om man vintertid till exempel erbjöd frukost, brunch, våfflor och fika. Nu har det istället blivit lite halvdant och det som har erbjudits har inte varit klockrent.

Men hur som helst – jag tycker det är väldigt tråkigt och hoppas att någon lokal aktör öppnar ett Frozen yoghurt-ställe.

UPDATE: Så först kom beskedet att Honeycomb lämnar och sedan blev det bekräftat/avslöjat/meddelat att det öppnar ännu en sushirestaurang (!) i Honeycombs lokaler. Bra och kul att något nytt öppnar, MEN – helt seriöst; ännu ett sushiställe?!

Herre min gud. Sushi är jättegott, missförstå mig inte, men lite variation vore ju inte dumt. Men Jönköping verkar ju ha en tendens att falla in i mattrender – först hamburgare, sedan tapas och nu sushi. Vad kommer härnäst? Spännande att se.

UPDATE 2: Tyvärr har även nyheten om att Sushi Latino på Klostergatan ska stänga ner. En mindre sushirestaurang alltså, men det som öppnar i lokalen ska servera hamburgare. Hurra…

Lämna ett svar