Fyra tjänster i Jönköping som kör hem maten till dig

Avhämtning är ett sätt att stötta restauranger och kaféer i Jönköping. Att beställa maten via någon av tjänsterna som erbjuder hemkörning, är ett annat. 

Här är fyra sätt att få maten levererad till din dörr:

+ MexaFood
En Jönköpingsbaserad tjänst där beställning görs på webben. Skriv in din adress och se vilka restauranger och kaféer som kan levereras hem till dig.

Här finns bland annat Cicki Ma Ma (köp en sallad, kebab eller grillat), Tandoori Palace (indiskt kan pigga upp en grå vardag), Rob’s burger & steak (goda burgare – både med kött och halloumi), Orient (beställ libanesiskt från Orient i Huskvarna) och Evergreen (Jönköpings mest klassiska pizzeria? Ja, men topp 3 i alla fall!).

+ Dlivrr
Lanserades i Jönköping i september och erbjuder beställning via sin app. Jämfört med Foodora tycker jag den är något mindre användarvänlig, men är helt okej. Smidig leverans och brett utbud av restauranger.

Stort plus för att Dlivrr går att kontakta för specialleveranser – bor du utanför Jönköping kan du alltså be om leverans hem till dig!

Från Dlivrr går det bland annat att beställa mat från Sushi Heroes (sushistället på Kungsängen med bland annat friterade rullar på menyn), Bada bing (en hamburgefavorit hos många), Gott mos (önskas klassiska köttbullar med mos eller något annat från Asecs-restaurangen?), Farsans Streetfood (riktigt god falafel och bowls med halloumi! Perfekt kvällsmat) eller Indiska Köket (vällagad indisk mat direkt hem).

+ Foodora
Företag som kör ut mat i hela Norden. Jag tycker att appen är enkel att förstå och de har blivit riktigt bra på att hitta samt leverera maten i tid. Jag gillar framför allt möjligheten att kunna förbeställa mat, exempelvis till lunch.

I Foodoras app finns många av Jönköpings restauranger, ett urval är Pablo (tacos direkt hem!), Brooklyn Burger (en burgare är alltid rätt), Grönt (gott och grönt), Glädje (testa deras nya meny hemma istället för på plats) och Icha Mochi (både god sushi och bowls).

+ Hemcatering.se
Inte riktigt lika enkel tjänst som de andra, men hemkörning är det! Beställ minst 10 rätter husmanskost och säkerställ med det maten för hela, eller halva, veckan.

Bonus är att Hemcatering.se även erbjuder möjlighet att beställa exempelvis tapastallrik eller räkmacka till fredagsmyset. Kolla in sajten för att få mer info!

Lämna ett svar