Behöver du mat-hjälp på nyår? Se hit!

Det är snart dags för nyår igen och precis som varje år är det många saker som ska fixas. Kanske planerar du för middag hemma och då är väl något av det viktigaste maten. Känner du dig halvpepp på att laga maten själv finns det hjälp att få. Exempelvis av de här sex matställena:

+ Sjön
Hos Sjön erbjuder man ett nyårspaket med tre rätter för 395 kr. Förrätten består av sotad röding, varmrätt är hjort och till dessert serveras färskostkräm med vit choklad, rårörda körsbär och kaksmulor. Låter gott, tycker jag!

Läs mer här

+ Landhs Konditori
I Bankeryd, Habo, Mullsjö och Kroatorpet går det fint att beställa catering från Landhs Konditori. De erbjuder två olika varianter beroende på vad som önskas. Antingen en nyårsbuffé med en hel del goda grejer eller 4-rätters med laxcheesecake, oxfilé, ostbricka och passionsmousse. Buffén kostar 189 kr/person och 4-rätters menyn går på 325 kr/person.

Läs mer här

+ Konditori Napoleon
Nyårssupé med laxcoupe, fläskfilé och chokladmoussetrio finns att beställa hos Konditori Napoleon. Priset är 229 kr/person.

Läs mer här

+ Aqua
Även på Aqua erbjuds en nyårssupé för avhämtning. För 299 kr får du oxfilé, röding och chokladmousse till dessert. Smarrigt!

Läs mer här

+ Blåhed
Ett riktigt festligt sätt att avsluta 2019, och inleda 2020, är att hämta nyårsmaten från Blåhed. För 595 kr får du snittar till fördrinken med hummerterrine med forellrom, förrätt som bland annat består av krabba, huvudrätten är dovhjortytterfilé och avslutningsvis choklad- och apelsindröm.

Läs mer här

+ FC Gruppen
Om det är någon verksamhet i Jönköping som är expert på catering är det väl FC Gruppen. Till nyår kan du välja mellan tre olika avhämtningsmenyer varav en är vegetariskt. Är ni fler än 15 kan maten köras ut. Meny 1 består av hummerskagen, oxfilé och chokladfondant, meny 2 består av lufttorkad skinka, kalvytterfilé och vit choklad-pannacotta och den vegetariska menyn består av sparris, Gruyéregratinerad portobello och hjortonmousse. Låter väääldigt gott.

Läs mer här

Lämna ett svar