Bättre men inte klockrent på ”nya” Pipes

För ett tag sedan besökte jag ”nya” Pipes för en after work. Pipes, som har haft olika namn genom åren men alltid kallats för just Pipes, har fått nya ägare. De nya ägarna har sagt att de dels vill uppdatera puben men även förändra maten. Kul!

Tidigare har Pipes varit bäst på öl. Det enda i matväg som jag tycker har varit något att hylla är snackskorgen som består av diverse friterade saker, ölkorv och nachos. En bra rätt efter en eller två öl.

Varje fredag mellan 16 och 19 kör Pipes after work. Priset är 69 kronor för mat och ett glas öl, vin eller cider. 55 kronor för alkoholfri dryck.
Maten då? De nya ägare har uppdaterat after work-maten och det märks. MEN – jag tycker fortfarande inte att det känns riktigt klockrent. Jag tror att Pipes kan bättre.

After work-buffén bestod den här fredagen av bland annat lasagne, revben, lökringar och grönsallad. Fokus är tydligt kött men det känns inte riktigt som de olika rätterna hör ihop. Så varför inte bara köra på några få delar som tillsammans skapar något komplett? Duka till exempel upp en buffé med ingredienserna till en caesarsallad. Ha både kyckling, fisk och något vegetariskt komplett till och låt gästen själv skapa sin sallad. Erbjud rikligt med bröd och olika typer av ostar.
Eller kör tacosvarianten med chips, köttfärs, sallad, majs och så vidare. Eller bjud på pasta med olika såser som gästen får välja själv. Eller låt gästen göra sin egen hamburgare med hjälp av en buffé av tillbehör.

Så sammanfattningsvis – de nya ägarna har gjort det bättre, men det är inte klockrent. Än.

Prisnivå: 69 kronor för mat inkl. öl, vin eller cider.

Stället:

Pipes är en pub med pubig inredning och känsla.

Service:

Har aldrig träffat någon otrevlig här.

Mat:

En tvåa till en
after work-buffé som kan bättre.

Slutbetyg:

En trea i slutbetyg till Pipes.

Lämna ett svar