Servicen drar ner Tandoori Palace

Jag kan inte skryta med någon matresa till Indien. Och jag kan ärligt säga att jag har inte ätit på supermånga indiska restauranger runtom i världen. Men. Jag vet när jag gillar det jag äter…
Med det sagt – här kommer en recension av en indisk restaurang i Jönköping.

För någon vecka sedan styrde jag och familjen stegen mot Tandoori Palace på Kungsgatan. Det var väldigt tomt i restaurangen den här söndagen och personalen såg väl inte överlyckliga ut över att se oss. Men vi fick ett bord och studerade menyn ordentligt.
Och här hade det inte skadat med en insats från någon i personalen, kanske kunde de ha förklarat de olika rätterna lite? Är man, som jag, inte så berest i den indiska matkulturen kan det vara bra med lite hjälp på vägen. Tydlig förbättringspotential.

Efter att vi hade beställt maten och fått vår dryck började vi diskutera inredningen. För den som inte besökt Tandoori Palace kan man väl beskriva stället med orden tyg, rött och glitter. Men den här inredningen skapar också en speciell stämning – det känns ombonat på något sätt.

Maten då? Den var magisk. Jag beställde Palak Paneer, som är den enda indiska rätt jag har koll på… Palak Paneer är nämligen en indisk gryta som består av spenat med hemlagad indisk ost. Grytan är väldigt krämig och tillsammans med riset och det något knapriga Naan-brödet skapar det en väldigt god rätt. Jag kan säga att jag njöt av varje tugga…

Sammanfattningsvis då – Tandoori Palace är trevligt. Lugnt en söndagseftermiddag men med väldigt god och genuin indisk mat. Jag kan tycka att de kan prestera bättre när det kommer till service, men helt okej.

Prisnivå: 169:- kostade min Palak Paneer plus Naan-bröd.

Stället:

Unik inredning. Tyg, rött och glitter beskriver det bra.

Service:

Här förväntar jag
mig ändå lite mer.

Mat:

SJUKT GOTT. Jag ville inte att det skulle ta slut…

Slutbetyg:

En trea i helhetsbetyg till Tandoori Palace. Servicen drar ner det ordentligt.

Lämna ett svar