Äntligen har det hänt!

Bilden till vänster på Ahmad Segar Jahani, från vänster, Rober Youkhana och Emelie Åkerlind är kärleksfullt lånad av jp.se. Bilden till höger är kärleksfullt lånad av Elit Stores Facebook-sida.

Så efter år av tjat från mig har det öppnat ett ställe som påstår sig sälja mat med bra näringsvärde.

Först såg jag det i Jönköpings-Posten. Det är alltså Elite Store som flyttat och lägger till vad de kallar Fresh Food i sortimentet. Det jag har sett så innebär det en stor salladsbar, och några färdiga rätter som man kan hämta som lunchlådor (Ja eller äta där).

Häromdagen sprang jag faktiskt in där och hämtade en matlåda när jag var i närheten bara för att testa, så ta inte detta som en riktigt recension. Köpte mig då en låda med nötkött och ris. Klassisk byggarmat med andra ord. Det var väl kanske inte nån kulinarisk upplevelse av klass, men som ett bättre lunchalterativ och en bit mot beach 2018 absolut 🙂
Men vet ni vad? De vågar skriva vad maten innehåller, bara det borde fler lunchrestauranger ta efter.

Ser fram emot att få göra en riktig recension och att konceptet utvecklas lite mer.

Lämna ett svar