Lunch på en pinne…

Efter att ha flanerat runt i city så var det dags för lite lunch. Eftersom vädret har varit sådär så längtade kroppen efter en annan världsdel och då fick det bli asiatiskt. Närmare bestämt Rosegarden vid Hovrättstorget.

Här serveras en massiv lunchbuffé med alla möjliga rätter. Jag gillar speciellt att de har sushi och dim sum (dim sum är ångkokta degknyten med fyllning typ). De har även något som de kallar krispig kyckling, nu pratar vi jättekrispig kyckling med nån söt sås på. Jättemumsiga. I övrigt finns det en väldans massa grejer att välja på, olika wokblandningar, friterad kyckling, fisk, vårrullar, nudlar, ris och såser.
Maten känns fräsch, nylagad och är jättegod.

Stället är relativt nyöppnat och således fräscht.

Det som man kan klaga lite på är väl att stället är väldigt populärt vilket gör att personalen hinner knappt med att få undan disk och det blir snabbt kö till buffén. Maten fylls på snabbt när den tar slut och det är ju bra.

Prisnivå
Buffén kostar 95 pengar, då ingår dricka och kaffe. Även en liten dessert ingår men vill man ha mjukglass till får man lägga till en guldtia. Tack vare den breda buffen så tycker jag det är prisvärt.

Stället:

Inrett i asiatisk stil och helt ok, kanske inte så mysigt.

Service:

Inget speciellt, betala i kassan, ta mat på buffé. Trevligt bemötande. Högre betyg om de får undan disk från borden fortare.

Mat:

Gott! Och mycket att välja på.

Slutbetyg:

Mat och prisnivå gör att jag ger det en svag svag 4, lite bättre service så är den gjuten.

Lämna ett svar