Inredning i fokus på Coffeehouse

Nyligen öppnade Coffeehouse by George sitt andra kafé i Jönköping, det nya har sin lokal i det nybyggda området vid Munksjön och erbjuder bland annat en stor uteservering. Men trots det nya stället handlar den här recensionen om det kafé som i flera år har legat i Filmstaden-huset precis vid Juneporten i Jönköping.

När bygget av Filmstaden stod klart var Coffeehouse by George med från början och erbjöd då något som var nytt i Jönköping. Ett modernt kafé där man kunde sitta länge, umgås och som hade öppet sent både på vardagar och helger.

Lokalen i Filmstaden-huset är inrett med flera av de inredningstrender som varit populära de senaste åren. Marmor, skinn, glas, koppar och så vidare. Att inredningen är så pass uppdaterad gör att det känns fräscht och som ett modernt ställe, vilket kan vara ett plus om man föredrar den stilen.
De stora glasväggar ger utsikt mot Juneporten men även mot kaféet på andra sidan gatan.

I utbudet finns en del bakverk, mackor, ett par maträtter och några varma smörgåsar. Det sistnämnda var det som mitt val föll på det här besöket. En varm macka med mozzarella och parmaskinka.
Och ja, den smakade bra. Alltså det var inte direkt en fantastisk måltid som går till historien. Men om man är sugen på en måltid som mättar och inte smakar dåligt, så är definitivt ett besök på Coffeehouse ett bra tips. Och för den som vill dricka något alkoholhaltigt till maten har Coffeehouse även det att erbjuda.

Prisnivå:
Vanliga kafépriser. Har även maträtter som också följer samma prisnivå.

Stället:

Högt i tak, en övervåning med fler platser, marmor, glas och ja, ett fint ställe helt enkelt.

Service:

Kafé-service. Varken bu eller bä.

Mat:

Varken bu eller bä här också faktiskt. Gott, men inget mer än så.

Slutbetyg:

En trea som är en helt vanlig medelpoäng.

Lämna ett svar