Ett gäng uteserveringstips i Jönköping!

Bilder från mitt senaste besök på Brasserie Park.

Sugen på uteservering men inte alls sugen på Piren?
Låt mig komma med några tips!

+ Först på listan är en favorit – Brasserie Parks innergård.
Här finns infravärme och filtar när det blir kallt, men i solen är det ett perfekt ställe för lunch, middag eller bara gott häng. Maten är supergod och stämningen trevlig. Här kan man hänga hela sommaren.

+ Twin Citys uteservering är enorm och har kanske ett av de bästa lägena i JKPG. Det här är ett perfekt ställe att titta på folk och dricka något smarrigt. Maten skulle jag inte rekommendera, men bra ställe att umgås på.

+ På sommaren flyttar Bishop Arms ut sin andra uteservering precis vid hamnkanalen och här känns det som att Jönköping blir en annan stad. Det är inte supertrångt då det finns begränsat med platser och baren finns nära för att släcka törsten.

+ Tycker du att vatten är den vackraste av utsikter men är trött på Vättern (vem blir det?) så är Munksjön ett bra val. Här finns NEO, Bryggan Café och Bistro, Coffeehouse by George och El Gordo. Det är bara att hitta din favorit.

+ Senare i sommar och på väg hem från dagen vid Vättern är självklart Sjöns uteservering ett klokt val. Vällagad mat och brett utbud av drycker.

Lämna ett svar