Brooklyn Burger räddar en fullspäckad vecka

En fullspäckad vecka innebär för det mesta mat ute på stan. Denna torsdagskväll föll valet på Brooklyn Burger vid Sofiakyrkan. Restaurangen etablerades i Huskvarna 2014 och har sedan dess utvecklats in till Jönköping. Brooklyn Burgers grundfilosofi är närproducerat och hemgjort och jag som älskar hemmagjorda burgare kunde bara inte låta bli att prova.

Inne i restaurangen är miljön avslappnande och personalen verkar ha det trevligt tillsammans. Inredningen är stilren och modern, inga onödiga prylar i vägen. Passar perfekt för ett hamburgarhak. Man gör sin beställning i kassan och får maten serverad till bordet. Mitt val föll på en burgare som kallas M. Jordan som innehöll aioli, stekt tomat, inlagd lök, philadelphia, cheddarost och bacon. Till det valdes sötpotatispommes och cheddardip.

Och jag blev inte besviken över valet. Köttet var perfekt stekt och saftigt. Den inlagda löken gav tuggmotstånd och syrlighet till burgaren, perfekt med baconet. Osten smälte samman och tillsammans med aiolin gav den en fyllnad till burgaren. Sötpotatispommesen var en bra komplett till burgaren, dock något tjocka vilket oftast leder till att pommesen inte blir helt friterade. Men det är en smaksak.

Vill du ha en god burgare till lunch eller middag så är det värt att besöka Brooklyn!

Prisnivå: Burgarna ligger mellan 79:- till 109:-. Sideorders mellan 20:- till 35:-. Värt för maten man får.

Stället:

Modern och
stilren inredning.

Service:

Trevlig och hjälpsam personal. Inte så mycket kontakt med personalen dock.
Man beställer och får sin mat.

Mat:

Fantastiskt.
Hade jag bara ätit hamburgaren skulle
maten lätt få en femma.

Slutbetyg:

Goda burgare, trevlig personal. Bra ställe helt enkelt!

Lämna ett svar