Tre nya matställen i Munksjöstaden

Nya Jönköping växer fram mer och mer för varje dag som går. Munksjöstaden är en stadsdel som har utvecklats under de senaste åren och blivit en naturlig del av staden. Nu när många av lägenheterna är klara för inflyttning börjar området formas.

Och med det dyker nya matställen upp – kul! Här är tre nyheter som rör Munksjöstaden:

+ Pizzeria Ciro
Restaurang Ciro på Atollen får en systerrestaurang i Munksjöstaden. Här kommer fokus vara endast pizza, enligt JP.se. Det ska bli spännande att se hur det här blir och hur trafiksituationen kommer hanteras när ”alla” Jönköpingsbor ska ha en Ciro-pizza med hem efter jobbet : – )

+ Kafé Rosetten
Omtyckta bageriet Rosetten expanderar och öppnar sin tredje verksamhet i Munksjöstaden. Antagligen blir det här ett nytt favorithak för boende i stadsdelen men även för de som passerar under Munksjön-rundan.

+ Skybar VY
Äntligen verkar VY och Munksjötornet nå sin potential. Med en ny person vid rodret i form av Tom Jallow (som tidigare drivit bland annat Matvarufabriken, N.E.O och Izakaya Moshi i Jönköping) byter VY koncept. Nu blir det skybar med mat fredagar och lördagar. Mycket spännande!

Lämna ett svar