Mr Brown har helheten – och ny god meny

I slutet av januari lanserade Mr Brown sin meny 2.0. En meny med några nyheter men även med den populära Grillådan – bra det.
Vid mitt besök var jag nyfiken på att testa några av deras smårätter, som egentligen snarare är mellanrätter. Ett klokt beslut av mig, visade det sig.

Den här lördagen var restaurangen snarare halvtom än halvfull, men med en trevlig stämning ändå. Jag valde som sagt att ta tre smårätter som varmrätt. Det här med smårätter, eller mellanrätter, är en personlig favorit. Det är inte tapas, men ändå får man smaka på olika rätter. Perfekt!

Den här kvällen valde jag Fish Tacos (Pankopanerad torsk med ananassalsa och krämig vitkålssallad), Tuna Sashimi (Halstrad tonfisksashimi med ingefära och yuzukräm) och Springrolls (Vietnamesiska vårrullar med köttfärs och räkor, serveras med nudelsallad och fisksås).
Av de här tre smårätterna kändes Fish Tacos som den mest klockrena rätten. Den panerade torsken tillsammans med en söt och något het salsa var väldigt gott, den krämiga vitkålssalladen (det vill säga coleslaw) var gott till. Kanske att den här rätten hade varit godare med en hårt tacobröd istället för ett mjukt dock? Men annars var det väldigt gott!

Tuna Sashimin var också väldigt god – med ingefära på toppen, en bädd av sallad och en syrlig, men ändå inte för sur, kräm blev det väldigt balanserat. Men kanske att det saknades något ”poff” i smakerna!? Rätten kändes inte helt färdig. Vårrullarna med köttfärs och räkor var goda, men jag kände inte direkt av räkorna. Istället tog köttfärsen över, sedan hade jag föredragit att äta den här rätten med ätpinnar och inte kniv och gaffel. Smakerna hade nog också mått bra av att få lite soya till. Men generellt – en god rätt!

Som helhet är Mr Brown ett väldigt gött ställe. Det är god mat, skön stämning och trevlig personal.

Prisnivå: 59:- för Fish Tacos, 89:- för Tuna Sashimi och 79:- för Springrolls.

Stället:

Mr Browns lokal är väldigt fin. Sköna och lugna färger. Men det är en väldigt stor lokal och är det inte fullt känns det lätt ganska ensamt.

Service:

Trevlig personal
som verkade ha
ganska bra
koll på läget.

Mat:

Väldigt gott, men inte helt klockrent. Men som sagt, väldigt gott.

Slutbetyg:

Mr Brown får en fyra den här gången. Jag gillar den nya menyn som erbjuder mer än tidigare och jag gillar den avslappnade stämningen.

Lämna ett svar