”Mitt liv och mina intressen består av tre saker – mat, mat och mera mat”

Emilio Torrejon heter jag, utbildad måltidskreatör, före detta kock och nygammal student vid Jönköpings University.

2014 tog jag min kandidat i måltidskunskap och värdskap. 2010 iklädde jag mig min första kockrock, en kockrock som sedan skulle sitta bekvämt i dryga nio år. Med bakgrund i såväl finkrog som fulkrog, vägkök som gästgiveri, var det dags att gå vidare och ta nästa steg i min ambition att förmedla måltider, upplevelser men framförallt känslor. Med en snart klar kandidat i mediekommunikation och med inriktning inom journalistikens värld vill jag förmedla vidare den erfarenheten och de upplevelserna jag fått äran att ta del av.

Förutom mina studier driver jag Aptitbaren, en liten restaurang från mitt vardagsrum. Mitt liv och mina intressen består av tre saker – mat, mat och mera mat. Allting omtänksamt kopplat till upplevelser och känslor.

Det ska bli roligt att få lära känna er, det ska bli roligt att få dela med mig, vi ses i texterna!

Lämna ett svar