Ett nytt sätt att uppleva restauranger

De senaste åren har det traditionella restaurangbesöket förnyats. Istället för att välja ett ställe att besöka för förrätt, varmrätt och dessert blir restaurangbesöket en upplevelse av flera ställen.

I Jönköping har konceptet ”Guided Food Walk” funnits sedan 2017. Här får gästerna besöka olika restauranger och lära sig minst en sak om staden. Kul koncept!

Och i höst får Jönköping ännu en matvandring. Konceptet ”Matnatten” startade i Malmö 2014 och har sedan dess expanderat till andra svenska städer och kommer alltså nu till Jönköping. Den 27 september är det som gäller och restaurangerna är i skrivande stund hemliga. Dock är jag lite fundersam kring om ”Matnatten” kommer att arrangeras på Asecs då det är ett evenemang tillsammans med något som kallas ”ASECS Meet & Eat”. Är så fallet får jag lite floppkänslor… Synd att gå miste om de restauranger som finns i Jönköping city. Och det blir ännu märkligare när JP.se skriver att Asecs ska inviga sin nya shoppingdel i oktober, borde inte det här ”Meet & Eat” arrangeras i samband med det…? Jaja.

Hur som helst är det kul och spännande med nya sätt att uppleva restauranger!

Lämna ett svar