Julbordsguide – Del 4

november, 2015

Då var det dags för del 3 av vår julbordsguide, för er som missade de första så hittar ni de andra här Del 1 & Del 2 Del 3.

Trevlig läsning!

Vi ställde fem frågor till restaurangerna:
1: Mellan vilka datum serverar ni julbord?
2: Varför ska man välja ert julbord, vad är er specialitet?
3: Serverar ni vegetariskt julbord?
4: Erbjuder ni laktos- och/eller glutenfritt julbord?
5: Har ert julbord råvaror som är ekologiska och/eller närproducerade? Om ja, hur stor del av julbordet?

VOX:

Fråga 1: Vi serverar vår julmeny ”Bye-bye julbord, hello lobster!” från den 25 november till den 19 december.

Fråga 2: Vårt alternativ till julbord är en en förrättsduo och dessert med juliga smaker. Till varmrätt har man två val av det bästa från hav och skog; smörpocherad färsk hummer eller oxfilé med ankleversmör och tryffel.

Fråga 3: Självklart har vi både vegetariskt och veganskt.

Fråga 4: Vi erbjuder alltid både laktos- och glutenfria alternativ i vår restaurang.

Fråga 5: Vi arbetar både med ekologiskt och närproducerat och i den här menyn är det ekologisk oxfilé ifrån ett utegångsdjur som är uppfödd på ett helt naturligt sätt och tomaterna är odlade i Viken i Skåne.

Pris: 495 kr

Boka bord på: voxhotel.se/restaurant/

Stora Hotellet

Fråga 1: Vi serverar Julbord mellan 26:e November till 19:e December

Fråga 2: Melker Andersson har fortsatt att utveckla och förbättra Elite Hotels Julbord. Utsökta delikatesser på små fat. Det känns som det är Du som kommer först varje gång!

Fråga 3: Nej men vi har ett modernt Julbord med mycket frukt, grönt och sallader.

Fråga 4: Hela Julbordet är noga uppmärkt!

Fråga 5: Hela Julbordet består av Svenska produkter.

Pris: Från 450 kr per person.
Boka bord på: 036-2155000
www.elite.se

    Skriv en kommentar

    * Copy This Password *

    * Type Or Paste Password Here *