En sista måltid på Sushi Latino

Nu har Sushi Latino gått i graven.
Personligen tycker jag det är väldigt tråkigt – för mig har Latino alltid erbjudit något unikt; både i matväg och service. Det har varit trevligt att besöka restaurangen om det så gäller lunch, take away eller middag.

Men nu är det alltså slut med det.
Jag såg till att få äta en sista måltid på Sushi Latino i torsdags. Maten smakade lika bra som vanligt, men upplevelsen i övrigt lämnade mer att önska. Det tog 45 (!) minuter för oss att får vår mat trots att vi tog standardlunchen ”Business”. Det var mycket folk, men inte SÅ mycket folk – så vad var det som tog sådan tid? Var det så att personalen bestämt sig för att ”njuta” så mycket som möjligt av en av de sista lunchserveringarna? Det är hur som helst väldigt tråkigt att känslan när vi lämnade Sushi Latino för sista gången (!) inte var lite god som den brukar.

Sammanfattningsvis är det väldigt tråkigt att Sushi Latino lägger ner – men om inte viljan finns att driva en restaurang på ett bra sätt; då kanske det är lika bra att lägga ner. Tack för den här tiden, Sushi Latino!

Lämna ett svar