Två lunchtips utanför city

Jönköping växer och allt fler företag placeras utanför stadskärnan och city. Det innebär att efterfrågan på lunchställen utanför stan ökar. Så här är två lunchtips som inte ligger i Jönköpings city.

+ Konditori Rosetten Taberg
En riktigt bra sallad är för mig den optimala lunchen. Den ska mätta på ett lätt sätt och gärna innehålla exempelvis pasta, räkor och andra grönsaker än bara gurka och sallad. Får jag utöver salladen även en god fralla får lunchen ett högt betyg. Och det är precis vad Konditori Rosetten i Taberg erbjuder!

För den som inte hänger i Taberg så mycket kan jag informera om att konditoriet ligger centralt beläget precis vid Ica. Det är lätt att hitta dit, parkera och väl inne i lokalen är det enkelt att koppla bort jobbet för en stund. Att personalen som arbetar där är väldigt trevlig och att lokalen är mysig och modern höjer helhetsupplevelsen. Här går nog fint att äta lunch minst en gång i veckan.

+ Barnarps Pizzeria
För den som är ute efter en mättande lunch i form av pizza, sallad eller kanske en falafelrulle är Barnarps Pizzeria ett bra val. Ska det ätas pizza till lunch är det viktigt, tänker jag i alla fall, att pizzan inte är för stor – på Barnarps Pizzeria är den i en perfekt lunchstorlek. Utöver pizza finns även sallad där du på klassiskt pizzeria-sätt väljer ingredienser själv från en buffé. Falafelrullen som jag åt till lunch för ett tag sedan smakade bra och gav både mättnad och energi inför resten av dagen.

Barnarps Pizzeria är i mångt och mycket en klassisk pizzeria. Men det som gör att Barnarps Pizzeria sticker ut är att det faktiskt är rätt mysigt att äta där. Lokalen är inredd i varma och mörka toner och det känns väldigt fräscht. På ena väggen har en bild på den tidigare macken förstorats och vilket ger en tydlig känsla till orten. Ett stabilt lunchhak, helt enkelt!

Lämna ett svar