Tre restauranger som nystartar i höst

Höst kan vara synonymt med nystart och precis så har tre restauranger i Jönköping tänkt. Kolla in tre ställen som har uppdaterat sina menyer, sitt koncept och i vissa fall sin lokal.

Bilder kärleksfullt lånade av Tortellinis Instagram

+ Tortellini
Pasta- och pizzarestaurangen på Söder har byggt upp ett starkt varumärke under många år. Här går det att käka oavsett om det är lunchtid, kvällstid eller en trött söndag.

Och nu har äntligen lokalen fått ett lyft! Ny logo, ny profil och ny inredning. Och så lite nytt på menyn. Utöver pasta, pizza och sallad erbjuder Tortellini nu grillrätter med bland annat entrecôte. Väldigt kul, tycker jag.

Kolla in den nya menyn här!

Bonusbild på Tortellinis lokal efter renovering.

Bilder kärleksfullt lånade av Glädjes Instagram

+ Restaurang Glädje
Restaurang Glädje, del av nattklubben med samma namn, har likt Tortellini byggt upp sitt koncept under några år. Och nu har maten fått en ny inriktning!

Själva presenterar de konceptet med orden ”Grill. Grönt. Vänner.”. Det är alltså fokus på att dela på maten och utöver mer klassiska grillrätter med kött och fisk finns även flera vegetariska. Och för mig är det just delarna under rubriken ”Grönt” som låter mest spännande att testa. Kul det här också!

Kolla in den nya menyn här!

Bilder kärleksfullt lånade av Yonders Instagram

+ Yonder
Öppningen i våras blev nog inte riktigt vad Yonder hade tänkt. Och istället för att fortsätta på den inslagna vägen valde stället att stänga över sommaren och justera konceptet. Men nu är det alltså öppet igen.

På menyn finns bland annat ankbröst, hummerbisque, pasta och tortillas med älgstek, anklår och rödräka. Tittar man på bilderna som har tagits ser det riktigt gott ut. Lokalen har även justerats och bland annat har ett större ostrum byggts.

Kolla in den nya menyn här!

Lämna ett svar