Stammisstället..

Japp, jag har ett stammisfik som vi nästan varje lördag äter lunch och fikar på. En bra traditon som börjar med träning och sen en lunch med tillhörande fika. Men nu ska man recensera stället, som är Rosetten på kålgården. Det är ju alltid lite knixigt, för man har ju blivit lite tjenis med de som jobbar där.

Så hur är fiket?
Utbudet på fika är bra och deras bröd och mackor är helt fantastiska, bland de bästa jag smakat. Utbud av kaffe, te och dryck är också väldigt bra med lokalt producerade alternativ. Barnen väljer ofta deras pannkakor och de är alltid nöjda.

Men är allt bra?
Njae, det finns ju alltid saker att förbättra.
Jag älskar ju de klassiska glasdiskarna som är fyllda med godsaker, men övriga inredningen är inte jättekul. Det är rent och fräscht men inte så mysigt. Det är också lite synd att de slutat med lunch på lördagar som de hade tidigare.
Det är perfekt ställe för en lördagslunch, nära city men ändå lugnt och skönt.
Kön till kassan kan vara lite kaosartad ibland och salladens samt mackornas kvalitet kan skilja väl mycket från gång till gång beronde på vem som jobbar.
Men det här är saker som jag upplevt då och då under ett par års tid så det är inte så farligt som det kanske låter.

Prisnivå:
Medelnivå, en kaffe kostar ca 25:- beronde på sort, en rejäl baguette går på 69:-. Lunch på vardagar för 79:-.

Stället:

Lite omysigt som sagt.

Service:

Service är bra, precis vad man kan förvänta sig på ett fik.Lätt förvirring ibland drar ner betyget

Mat:

Bröd, mackor & fika är fantastiska, sallader är ok.Deras vaniljhjärtan är gudomliga.

Slutbetyg:

Jag ger en knapp fyra, hade det varit mysigare hade det varit en solklar fyra. Nu är det mackor och fikat som räddar betyget.

Lämna ett svar