Tjena!

Så nu är det dags att ge sig på Jönköpings restaurangutbud..
Har ett par år känt att det har saknats bra och roliga recensioner på restaurager i Jönköping. Så det har gnagt lite i bakhuvudet, det borde man göra…

Men så kom Alice, dels med sin fantastiska bok, och så fick jag frågan Av henne om jag ville vara med att starta upp det här. Så kul att bli tillfrågad och att få vara med och dra igång det här projektet.

Men vem är jag?

Medelålders kille med fru och två barn. Älskar att äta ute med familj eller vänner och har en förkärlek för enkel mat med själ i.

Jag äter ute i Jönköping relativt ofta både med och utan barn. Det blir en skön mix mellan stadens olika restauranger, fik och barer. Är även en flitig besökare av hotellernas frukostar då just frukost på lokal är en av mina favoriter.
Jag lagar gärna mat själv, med varierande resultat. Men baka bröd är jag helt ok på.

När jag letar nya restauranger så försöker jag alltid hitta bra mellanklassrestauranger, dels för att maten i sig tilltalar mig mer än fine dining och dels för att det blir lite mer spännande. Man vet helt enkelt inte om det blir himmel eller pannkaka. Vilket i sig är ett ganska kass uttryck, för pannkakor är ju himmelskt gott.

Övriga intressen är Träning, kost, film & digital kultur.
Att kombinera perioder med en lite striktare kosthållning, som jag har då och då, med restaurangbesök i Jönköping är en rejäl utmaning.

Välkommen till bloggen och hoppas du älskar den lika mycket som vi gör.

Lämna ett svar