Pommes frites-älskande grönsaksskeptiker kliver in som bloggare

Kocken Stefano Catenacci sa i Kockarnas kamp att han var uppväxt på köttsaft. Skulle jag beskriva mig själv på ett liknande sätt hade köttsaften definitivt bytts ut mot frityrolja. Jag fullkomligt älskar saker som är friterade. Särskilt smala stavar potatis. Däremot är jag inte alls lika förtjust i grönsaker. Om inte pommes räknas som en grönsak då givetvis.

Med tanke på min fäbless för friterad potatis kommer pommes frites vara något återkommande när jag proväter mig igenom Jönköpings matutbud. Och de kommer såklart också bedömas. Hårt.

Mina erfarenheter av mat då? Utöver mitt halvår som hemkunskapslärare får jag nog titulera mig en glad amatör som gillar att båda äta och laga. Denna utveckling har nog förvånat mina föräldrar en del, då min paradrätt länge var lövbiff med påsbea samt rostbröd med Bregott.

Så här på slutet kan det också vara lämpligt att presentera sig själv lite mer ingående:

Jag heter Simon Johansson och är bosatt i Jönköping sedan 2012. Sedan jag förra hösten började arbeta i Jönköping som kommunikatör för ett politiskt parti har dagens lunch snarare varit regel än undantag. Något som troligtvis också kommer att märkas på mina recensioner.

Vad mera kan vara värt att veta om mig?

Jo, jag ÄLSKAR koriander!

Lämna ett svar