Överraska släkten med skumtomteglass

För ett tag sedan skrev jag en recension om Olgas Crêpes & Gelato, (läs den texten här). Nu är det dags att köra en shout out för stället igen.

”Va, ska han tipsa om ett glasställe mitt i vintern”, tänker kanske du som läsare. Och det är precis vad jag ska. Lagom till jul har Olgas nämligen tagit fram en glasserie med olika julsmaker. Vad sägs om saffran, polka, pepparkaka och glögg?

Själv har jag provat mig igenom en del av julsmakerna och är mycket förtjust. Särskilt kan jag rekommendera saffransglassen (smakar inte helt oväntat som en lussebulle – men inte torr och utan alla förbaskade russin) samt polkaglassen. Säkra källor har också berättat att ett antal skumtomtar fått sätta livet till och att det snart kommer serveras glass med skumtomtesmak. Samma källa kan vidare garantera att glassen är bra mycket godare än energidrycken med dito smak.

Så vill ni hotta upp (eller rättare sagt: kyla ner) julbordet med något annorlunda men ändå inte – överraska släkten med lite julglass. Jag kan garantera succé.

Lämna ett svar