Nytt matkoncept i Jönköping – testa olika maträtter

Betalt samarbete med Matmilen.

Lördagen den 7 oktober är det premiär i Jönköping för ett nytt koncept. Matmilen, som konceptet heter, finns redan i flera städer i Sverige och kommer nu till Jönköping. Ta med dig kompisen, familjemedlemmen eller partnern (eller kanske allihop) och testa olika restauranger i Jönköping, kanske hittar du en ny favorit?

Mellan klockan 12.00 och 17.00 får du som gäst testa olika restauranger i Jönköping. Konceptet sägs vara lika enkelt som roligt, du köper en biljett och under ett antal timmar går du tillsammans med ditt sällskap runt bland deltagande restauranger. Varje restaurang erbjuder en liten rätt, ett smakprov som återger det du normalt skulle kunna äta på just det stället. Drycken köper du själv och ofta finns rekommenderade drycker och även på halvglas.

Restaurangerna som är med i Matmilen är Vesterbrunn Brasserie & Bar, Cyrano, El Gordo, Jungle Thai, No 19 Bar och Indiska köket.

Arrangören meddelar att hälften av biljetterna till eventet redan är sålda, så passa på att köpa en biljett innan de tar slut. Priset är 249 kr/person och du köper biljetten här.

Läs mer om Matmilen på https://www.matmilen.info/