Nyårsfirande i Jönköping – sju tips när sjutton blir arton

Har du inga planer för nyårsafton? Lugn!
Här är sju tips på restauranger i Jönköping där du kan spendera nyårsafton. Gott nytt år!

+ Restaurang Glädje
På Glädje serverar man en tre- eller femrätters med start 17.00 eller 21.00. Inträde till nattklubben ingår och menyn består av klassiska nyårsrätter som hummer och oxfilé.
Pris: från 549 kr

Läs mer här.

+ Harrys
Krogshow, middag och helkväll på Harrys är det som gäller om man väljer det här alternativet. Krogshowen är hyllad och det lär bli bra med drag här på nyårsafton.
Pris: från 1 495 kr

Läs mer här.

+ Hooks Herrgård
Är du mer sugen på lugn och ro på nyårsafton kan Hooks nyårspaket vara ett bra alternativ. Afternoon tea, spa och middag ingår i det här paketet.
Pris: från 3 590 kr/person

Läs mer här.

+ El Gordo
På El Gordo kan du avnjuta en nyårssupé med fem rätter. Sittningarna börjar vid 18.00 och restaurangen håller öppet till 22.00, så kanske kan El Gordo vara ett bra ställe att spendera de sista timmarna av 2017 på?
Pris: 595 kr

Läs mer här.

+ Aqua dinner & drinks
Aqua erbjuder både nyårssupé i restaurangen men även för avhämtning. Väljer du att njuta av maten på plats får du bland annat välja mellan carpaccio eller skaldjurstoast till förrätt.
Pris: 495 kr (inkl. ett glas bubbel)

Läs mer här.

+ Mäster Gudmunds Källare
På Mäster Gudmunds serveras en nyårsmeny med Toast skagen till förrätt och till varmrätt väljer du mellan röding eller oxfilé. Menyn går även att beställa för avhämtning om du hellre äter hemma.
Pris: 449 kr (inkl. ett glas bubbel)

Läs mer här.

+ Restaurang Hemma
På Restaurang Hemma har man fixat extra sittplatser till nyårsafton och förbereder, enligt sig själv, för en magisk kväll. Menyn består av fem rätter med bland annat råraka, ankbröst och havtornsorbet.
Pris: 795 kr

Läs mer här.

Lämna ett svar