Kajen 23 utvecklar sitt middagskoncept

Sedan starten sommaren 2018 har Kajen 23 blivit en av favoritrestaurangerna för Jönköpingsbor och besökande. Med skiftande meny och riktigt goda pizzor är det inte konstigt att den Medelhavs-inspirerande restaurangen lockar gäster.

Och nu gör Kajen 23 en förändring i sitt koncept och lägger till ”Sharing dinner” i erbjudandet. Enkelt sagt innebär det att restaurangen vill få grupper, från fyra gäster och uppåt, att äta tillsammans och njuta av en gemensam meny.

Menyn innehåller en förrättsdel med charkbricka bestående av charkuterier, ostar och marmelader samt en pizza Margit (som en Margarita men på Kajens vis) och oliver, parmesan och salta mandlar. Låter som en god start på middagen, enligt mig.

Till varmrätt får gästerna välja mellan pizza, pasta eller övrigt som finns på menyn (kött, fisk eller vegetariskt) och alla gäster äter likadana varmrätter.

Middagen avslutades med chokladtryffel, gelato och kaffe/te. Efter att ha synat menyn och funderat känns det som en riktigt trevligt upplägg.

Lämna ett svar