Jönköpings nya vattenhål – ny bar inspirerad av El Duderino

I början av februari 2023 var det både smygöppning och officiell öppning av No19 Bar, en ny bar som huserar i Vox hotells lokaler.

Jag var inbjuden till smygöppningen och fick möjlighet att ta del av barens utbud lite i förhand. Stort tack för inbjudan!

Bar19 drivs av några av personerna som drev El Duderino och det märks tydligt. Den stora kunskapen och engagemanget i dryck finns där och redan nu är det ett flertal specialevent planerade.

Lokalen är placerad i Voxs lobby där delar av co-working-ytan har fått ge plats till en välutrustad bar, samt att inredningen har blivit justerad för att tilltala klientelet som hängde på duden. Du som har jobbat på Vox kommer att känna igen dig men ha ett bättre utbud i baren än tidigare.

I baren kommer det även erbjudas lite mindre men välkomponerade rätter. Restaurangen på vox finns också kvar.

Som redan nämnt finns det redan nu olika event planerade och med tanke på historiken från de som driver det kommer fler saker att hända.

Jag välkomnar alla nya satsningar och min åsikt är att det har potential att bli stället du går till för en drink efter en shoppingdag eller häng med polarna. Jag tror också att eventen kommer bli välbesökta då de tidigare varit riktigt bra.

Lycka till No19 Bar, vi ses!

Lämna ett svar