Hemkörning når nästan hela vägen fram

Häromkvällen drabbades jag av ett akut jag-är-latast-i-hela-världen-och-orkar-inte-handla-anfall. Det resulterade i att jag bestämde mig för att testa tjänsten hungrig.se. En tjänst som erbjuder hemkörning av mat från utvalda restauranger i Jönköping.
Höjden av lathet? Ja.

I Jönköping är det i skrivande stund Tokyo18, Max Hamburgare, Taste of Beirut, Tandoori Palace, Pizza Hut, La Locandiera, Indiska Köket, Bada Bing och Brooklyn Burger som är anslutna till tjänsten. Och just den här kvällen föll mitt val på Brooklyn Burgers restaurang i city (precis vid Sofiakyrkan).

På webbsidan ser du den valda restaurangens meny, väljer enkelt mat och betalar. Löftet från hungrig.se är att maten ska vara hos dig, vid dörren, inom 45 minuter.
Den här kvällen valde jag Brooklyn Bacon, en hamburgare som består av Brooklyn-dressing, rödlök, tomat, barbequesås, sallad, 165 gram egenmalt nötkött, cheddarost och självklart bacon. Och så med pommes som sideorder (såklart). När maten var beställd kunde jag enkelt följa nedräkning till leverans på hungrig.ses webbsida.

På förhand tänkte jag att maten skulle komma flera timmar försent, vara iskall och smaka skit. Men med drygt tio minuter kvar av nedräkningen ringde budet. Han hade lite svårt att hitta och trots mina fantastiska vägbeskrivningar (!) fick jag till slut gå ut och hämta maten. Så leverans till dörren lyckades de inte riktigt med.

Hur var maten då? Hamburgaren hade inte tappat särskilt mycket värme och smakerna satt precis där de skulle. Brödet, som jag tycker är Brooklyns stora plus, var lagom grillat och hade precis rätt konsistens. Köttet var bra stekt och övriga ingredienser skapade en bra helhet. Pommesen var dock lite för kalla och hade på grund av kylan tappat en hel del av sin krispighet. Tråkigt förstås men hamburgaren var i alla fall bra!

Sammanfattningsvis skulle jag säga att hemkörning från Brooklyn Burger var helt okej. Maten var god, beställningen smidig och framför allt var det faktiskt enormt skönt att (nästan) slippa lämna lägenheten för kvällsmat.

Prisnivå: Min hamburgare landade på totalt 123 kr med burgare, pommes och dipp. Kostnaden för hemkörningen var 49 kr.

Lämna ett svar