Hälsa, kreativitet och tron på bra mat

Vad händer om man ger mig en burk kikärtor och tre ägg? Jag går lös i köket och slänger ihop en magiskt god kladdkaka, en pizza eller ett fluffigt bröd. Ge mig en sötpotatis och jag förvandlar den till chips.

Mitt matintresse är kombinerat med en stor passion för hälsa, kreativitet och en övertygelse om att bra mat är fantastiskt god! Dessutom Ä L S K A R jag att testa nya spännande rätter på olika restauranger och tycker halva (eller hela) upplevelsen med en resa är matkulturen! Som tur är älskar jag fysisk aktivitet nästan lika mycket som jag älskar mat – och förenar dessa gärna på samma dag i gott sällskap.

Ida Björnsund heter jag förresten, och är återinflyttad till Jönköping efter sex år i Göteborg. Så vill du återintroducera mig för Jönköping så vet du vägen till mitt hjärta!

Lämna ett svar