En rätt standard frukost på nya Thimons

Mitt i city slog Thimons upp portarna för ett tag sedan i Bernards citys gamla lokal. Det måste jag ju prova och en dag passade det fint med en frukost där när jag ändå hade ärenden i city. Frukostbuffé för 95kr, taget!

Går fram till disken och får plinga i en klocka, jag är kanske den första kunden för dagen. Trevlig personal som tar betalt, och frågar om jag vill ha kaffe eller te till min frukost. Är väl egentligen storlek på mugg de frågar för jag tar allt själv som är uppdukat på buffén.

Eftersom jag är tidig är jag själv som gäst i början förutom några hantverkare som fixar det sista i lokalen. Lokalen som man byggt om lite med ny disk och ny inredning och det känns fint och fräscht.

Dags att hugga in i buffén och kollar vad som finns. Det är färska frallor, pålägg, yoghurt, ägg och lite grönsaker. Inget som sticker ut direkt men kanske man inte kan förvänta sig för priset. Dryck finns som sagt både kaffe och te, men även juice.

Jag sätter mig i en bekväm fåtölj och tuggar i mig maten, allt är helt okej. Som sagt inget som sticker ut eller ger det lilla extra.

Kommer på mig själv att sakna nåt litet sött eller bakverk på buffén, hade varit härligt att avsluta frukosten men nåt sånt och det tycker jag nog borde finnas på en frukost på ett konditori.

Totalt sätt en ganska intetsägande frukost, men inget fel heller egentligen. Bara standard.

STÄLLET – 3
fräsch men utformningen är lite omysig.

SERVICE – 3
Hade inte mer kontakt än vid betalning.

MATEN – 3
Standard, inget som sticker ut.

SLUTBETYG – 3
Det här är mer något man tar när man går förbi, inget man åker till. Helt okej men inget som sticker ut.