En nyöppning och ett ägarbyte i mat-Jönköping

Det här med att hänga med i alla svängar i mat-Jönköping kan kräva en hel del tid och energi. Här är några grejer som kan vara bra att ha koll på för den intresserade.

+ Nya Copperfield’s
Större lokal och nytt koncept är i fokus när nya Copperfield’s äntligen har öppnat. På menyn är det fokus på korv och det här känns som ännu ett koncept som antingen kan bli fantastiskt eller inte bra alls. Enligt Jnytt.se ska halva ovanvåningen behålla sin tidigare känsla, den nya delen kännas mer hemma och på nedervåningen lounge. Så det borde finnas en hörna för alla typer av människor och tillfällen? Spännande.

+ Tokyo18 blir Icha Mochi
Sushirestaurangen Icha Mochi som tidigare finns i Lund och snart i Malmö tar över Tokyo18, enligt restaurangens Instagram. Bytet sker vid årsskiftet och utan att veta kan det kanske bero på ägaren George Kavakcioglu som dels ska öppna en ny Ciro-restaurang i Munksjöstaden och den franska restaurangen Le Vue under 2019. Det är ju viktigt att lägga fokus på rätt saker.

Och för den som gillar Tokyo18 och nu blir lite skakis kan jag lugnt meddela att efter en snabb koll på Icha Mochis hemsida, Instagram och Facebook känns det som Tokyo18 kommer behålla den typ av sushi man har serverat tidigare. Skönt!

Bonusgrej!
För den som besökt ChopChop eller Pizza Hut nyligen och funderat på vad det är för nytt restaurangkoncept som ska öppna i samma byggnad, har jag svaret. I våras skrev JP.se om att restaurangen Panamigas ska öppna där och det gäller fortfarande. Dock verkar det vara lite försenat, så öppning av den latinamerikanska restaurangen blir förhoppningsvis 2019.

Lämna ett svar