Bada bing Atollen – Same same, but different?

Bada bing har blivit med en restaurang till. Bada bing som var en av de första i Jönköping som tog hamburgare upp ett steg från gatukök och snabbmatskedjor. Sedan tidigare finns Bada bing på Östra Storgatan och på Asecs, men nu har de även öppnat på Atollen. 

Det är dags för lunch så jag tänker varför inte testa hur det är?
Jag kliver in i lokalen och blir snabbt mottagen och får en trevlig pratstund där man förklarar att lunchen finns på en meny, och att man beställer lunchen i baren. Varmt välkomnande måste jag säga!

Menyn skiljer sig inte något direkt vad jag kan se jämfört med deras andra ställen, så jag beställer en Brandman med vanliga pommes.

Jag slår mig ner i den nya lokalen som har lite mer industrikänsla än den på Östra Storgatan, lite mindre ombonat men fräscht. Maten serveras snabbt till bordet. Det ser bra ut och smakar bra, och det är väldigt likt de andra ställena. En bra blandning mellan det söta brödet och hettan i jalapeños, osten gör att det är en fin blandning som passar min smak. En bra hamburgare helt enkelt.

Kan väl egentligen tycka att det är lite tråkigt med exakt samma, men det är ju inte fel. Hade bara varit kul med något som skiljer ställena åt och ger varje ställe en mer personlig prägel. 

Men det betyder ju inte att det är dåligt, tvärtom. Det är bra, och jag är positivt överraskad av den välkomnande och trevliga personalen.

Lämna ett svar