Åtta restauranger som kan hjälpa dig med nyårsmaten

Och så var det snart dags för nyår igen. För den som inte är sugen på att laga mat eller helt tappat inspirationen kommer här åtta tips på restauranger i Jönköping som kan hjälpa dig med nyårsmaten.

+ Indiska köket
Sugen på något annat än hummer och oxfilé? Satsa på indiskt käk! Indiska köket har öppet för à la carte och avhämtning under nyårsafton.

Läs mer här.

+ Taste of Beirut
Den libanesiska restaurangen kör en speciell nyårsmeny för avhämtning med bland annat nötfärsspett, ryggbiff, kyckling, ostrullar och ett gäng röror. Kan fås vegansk eller laktosvegetarisk.
Pris: 129 kr/person (minst 4 personer).

Läs mer här.

+ Restaurang Kakel
Fira nyår på Huskvarna Stadshotell och Restaurang Kakel. 3-rättersmeny med pilgrimsmussla, hjortfilé och chokladfondant samt bubbel och fyrverkerier på takterrassen.
Pris: 795 kr.

Läs mer här.

+ La Locandiera
Den italienska restaurangen serverar nyårssupé från klockan 16.00. Gästen får välja mellan två olika förrätter och varmrätter. Till dessert dukas en buffé upp av italienska desserter.
Pris: 599 kr.

Läs mer här.

+ Restaurang Hemma
Restaurang Hemma erbjuder två varianter på nyår. Dels en 4-rättersmeny att avnjuta på restaurangen, men även en meny för avhämtning. Menyn på restaurangen innehåller bland annat jordärtskockssoppa, hummermousse och hjortfilé.
Pris: 695 kr.
Pris avhämtning: 350 kr (3-rätter), 300 kr (2-rätter).

Läs mer här och här.

+ Restaurang Sjön
Sjön kör en nyårssupé för avhämtning på nyår. Menyn består av hummersoppa, kalventrecote och chokladkräm.
Pris: 350 kr.

Läs mer här.

+ Blåhed Gastronomi
4-rätters nyårssupé erbjuds för avhämtning på Blåhed. Menyn innehåller bland annat jordärtskockssoppa, oxfilé och chokladmousse. Beställning går smdidigt att göra i deras webshop – smart!
Pris: 499 kr.

Läs mer här.

+ Ester Kök & Bar
Glitter och glamour utlovas på Ester Kök & Bar och John Bauer Hotel. Käka skaldjurs- och grillbuffé, skåla in det nya året på balkongen och sov sedan över på hotellet.
Pris: 1500 kr (inkl. hotellnatt).

Läs mer här.

Lämna ett svar