Stenugnsbakad pizza på gång till Condeco

På bilden: Pauline Tolf, Condeco

I fjol hamnade Condeco på en hedrande andraplats i kategorin Vegetariskt.
Men 2015 hade kaféet uppenbarligen gjort ett starkare intryck på Jönköpingsborna och vann kategorin.

Vegetariskt, ekologiskt och hälsosamt är viktigt på och för Condeco. Som en del i sin vegetariska inriktning har Condeco något som de själva kallar Green Monday. Det är, som namnet avslöjar, en grön måndag utan kött och fisk.
– De flesta som kommer hit på måndagar tycker att det är bra att vi har Green Monday. Men utöver måndagar försöker vi göra allt så ekologiskt som vi kan. Vi tycker det är viktigt att tänka vegetariskt och vi använder sparsamt med kött. Sedan vill vi även ha ett visst hälsotänk, säger Pauline Tolf, tillfällig platschef och köksansvarig.

Utöver att Condeco serverar mycket vegetariskt och även ekologiskt, vad tror du Jönköpingsborna gillar?
– Det är nog stämningen, det är väldigt mysigt och fint här. Sedan är det en trevlig lokal.

Under 2016 kommer Condeco att fortsätta på den gröna inslagna vägen och senare i vår öppnar man även upp sin populära uteservering. Och sedan hoppas Pauline på att Condeco i Jönköping kan få något som vissa andra enheter redan har…
– Ja, stenugnsbakad pizza är något som vissa andra enheter har och det har varit på gång hit. Det skulle verkligen lyfta vårt utbud!

Och när Pauline själv ska rekommendera en restaurang att besöka i Jönköping är valet enkelt:
– Bada Bing! Burgarna på Bada Bing är riktigt bra. Men sedan gillar jag tapas på N.E.O, El Gordo och Kock & Bar också.

Topp 5: Vegetariskt

Lämna ett svar